Koiton Laulun logo
 

Ajankohtaista
Koiton Laulu
Historiaa
Harjoitukset
Johtaja
Tarvitsetko esiintyjää?
Mukaan laulamaan!
Kuvat
Äänite/julkaisuluettelo
Yhteystiedot

Kuorolaisille

 

in English


AJANKOHTAISTA

 

 

Kun ihminen

 

 

HYVÄ PÄIVÄ ELÄÄ

Koiton Laulu julkaisi syksyllä levyllisen uutta yhteiskunnallista musiikkia

KLIKKAA LEVYN KANSIKUVAA >>

Hyvä päivä elää

 

taiteellisen tutkimuksen hanke
THE GREAT LEARNING - SUURI OPPI

Cornelius Cardew: The Great Learning - Seventh Paragraph

Yhteistyönä Tulkinnanvaraista-sarjan ja Taideyliopiston Taiteellisen tutkimuksen keskuksen kanssa toteutetaan Cornelius Cardew’n vuosina 1968–1970 säveltämän musiikkiteatteriteoksen The Great Learning tutkimuksellinen kokonaisesitys vuosina 2021–2024. Kaikki halukkaat kutsutaan mukaan tutkimaan ja esittämään. Harjoitusten ja esitysten pääjoukkona toimii Koiton Laulu. Myös yleisön jäsenet ovat iästä tai taustasta riippumatta tervetulleita hakeutumaan mukaan esiintymään.

The Great Learning (TGL) on seitsenosainen ja yhteensä noin yhdeksän tunnin mittainen teos, joka tuo yhteen ritualistisia ja ruumiillisia, teatterillisia, koreografisia ja veistoksellisia sekä filosofisia, pedagogisia ja humoristisia elementtejä. Kokonaisuuden esittämiseen osallistuu suuri joukko muusikoita, joista osalla tulee olla tietotaitoa länsimaisen klassisen musiikin soittimien – kuten urkujen, rumpujen tai matalien jousi- ja puhallinsoittimien – hallinnassa. Laajempi osallistujaryhmistä on laulaen, puhuen ja resitoiden sekä kiviä, pillejä ja erilaisia löydettyjä tai itsetehtyjä soittimia käyttäen esiintyvä kuoro, jonka jäsenten tulisi olla kouluttamattomia, Cardew’n sanoin “viattomia” muusikoit

Hankkeessa tuodaan kuuluville monien viitteellisesti tuntema, mutta harvoin esitetty 1900-luvun musiikin merkkiteos, jota Suomessa ei ole ennen koettu kokonaisuudessaan. Projekti pyrkii edistämään taiteidenvälistä dialogia, jonka teemana on yhteiskunnallisesti ja eettisesti tiedostavat ja kestävät esittävien taiteiden käytännöt. Taiteellisen ilmaisun ja ei-taiteellisen arkitodellisuuden rajapintoja tarkastelemalla halutaan löytää rakentavia vaihtoehtoja valtavirtaisen kulttuurin hierarkioille ja niiden sisälle muodostuville vaistonvaraisille reaktioille.

Hanke tuo yhteen suuren joukon osallistujia eri taiteenaloilta ja monenlaisten elämänkokemusten saroilta: tutkijoita ja opiskelijoita, etabloituneita ja uransa alussa olevia ammattilaisia sekä musiikista ja teatterista innostuneita amatöörejä. Projektiin osallistuu yhteensä noin 350 henkilöä. Sen johtajana toimii musiikin tohtori Juho Laitinen, jonka Taideyliopiston Centre for Artistic Research -yksikössä Koneen säätiön tuella tekemään postdoc-tutkimukseen kokonaisuus nivoutuu.

Kaikki kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi osallistumaan keskusteluun, harjoituksiin ja esityksiin. Linkkiä klikaamalla saat tietoa hankkeen taustoista ja nykyhetkestä sekä ajankohtaiset osallistumisen mahdollisuudet.

 

 

SÄVELTÄJÄ-muusikko Petri Tiaisesta Koiton Laulun taiteellinen johtaja

Helsinkiläinen Koiton Laulu on valinnut kuoron uudeksi taiteelliseksi johtajaksi teatterimuusikko, musiikkipedagogi  Petri Tiaisen (48). Syyskauden 2022 alussa taiteellisena johtajana aloittava Tiainen on monipuolinen luova ja esittävä taiteilija. Hänen toimintansa on aiemmin painottunut teatterimusiikkiin ja nykyään yhä enemmän säveltämiseen ja opettamiseen.

Petri_Tiainen
Kuva: Tomi Palsa 2021

Petri Tiainen on työskennellyt pitkään mm. Kuopion ja Joensuun kaupunginteattereiden kapellimestarina. Tällä hetkellä hän toimii freelance säveltäjä-muusikkona sekä viimeistelee musiikkikasvatuksen maisteriopintojaan Sibelius-Akatemiassa. Hän on tuttu myös vuosituhannen vaihteessa listojen kärjessä olleesta YUP-yhtyeestä, joka oli suomalaisen rockin peruskiviä.

Tomas Takolander jatkaa vielä ensi kevään kuoron taiteellisena  johtajana. Koiton Laulu julkaisee keväällä uuden levyn, jolla kuullaan useita kuorolle sävellettyjä ja sovitettuja lauluja. Takolander on tyytyväinen seuraajaansa: “Kuoroa kiinnostaa näyttämötaiteet ja poikkitaiteellinen toiminta ja nyt on poikkeuksellisen hyvä mahdollisuus aloittaa yhteistyö ihmisen kanssa, jolla on siihen mielenkiintoa, näkemystä, osaamista ja kontakteja.”

Petri Tiainen odottaa ensi syksynä alkavaa pestiään mielenkiinnolla: “Koiton Laululla on pitkä ja kunnioitettava historia kuorona ja yhteiskunnallisena toimijana. Se on kuitenkin ennen kaikkea kiinni tässä ajassa, pyrkien musiikillaan ja toiminnallaan käymään keskustelua ja vastaamaan nykyhetken haasteisiin. On hienoa päästä mukaan tähän yhteisöön, ja liittyä kuoron aiempien, maineikkaiden johtajien jatkumoon.”

 

PYHÄN PREKAARIUKSEN RUKOUS

Koiton Laulu

Johtaa: Tomas Takolander

säv. Jouni Bäckström, san. Trad., suom. General Intellect

Äänen jälkikäsittely: Tuomas Haimakainen
Videoeditointi: J.J Koski

Koiton Laulun virtuaalikuoroteos julkistettiin vappuna 1.5.2020

Muiden kuorojen tapaan Koiton Laulukin on joutunut koronan vuoksi luopumaan yhteisistä harjoituksista. Myös kevään keikat ja konsertit jouduttiin perumaan, samoin jo yli 30 vuotta kestänyt traditio eli kuoron vappulounas Käpylän työväentalolla..

Kuoron ohjelmistoon kymmenisen vuotta kuulunut Pyhän Prekaariuksen rukous ei ole menettänyt ajankohtaisuuttaan, vaan resonoi toisena korona-keväänä taas uudella tavalla. Terveyden ohella  monen huolena on nyt toimeentulo.

Pyhän Prekaariuksen rukouksen säveltäjä on Koiton Laulun entinen johtaja Jouni Bäckström. Laulu kertoo nykytyöelämän riepottelemista, ohuen langan varassa riippuvista ihmisistä. Prekariaatti viittaa terminä toimeentulon ja elämäntilanteen epävarmuuteen.

Pandemian aiheuttamat sulkutoimet ovat vieneet elannon nimenomaan monelta prekaarilta. Laulussa ei kuitenkaan surkutella, vaan herätellään toivoa ja pyydetään iloa ja valoa.

Taiteellinen johtaja Tomas Takolander toteaa: ”Kuorossamme laulaa myös prekariaattiin kuuluvia, luovien alojen pätkätyöläisiä ja riskiryhmiin kuuluvia. Prekaareja on myös tekijätiimissä. Huolista huolimatta haluamme videollamme ilahduttaa ja tuoda tähän epävarmuuden aikaan yhteisöllisyydestä kumpuavaa voimaa.”

 

sUOMALAISEN KIRJALLISUUDEN SEURA JA KOITON LAULU TOIVOTTAVAT HYVÄÄ KIRJAN JA RUUSUN PÄIVÄÄ PERJANTAINA 23.4.2021!

 

Koiton Laulu
Antti Mähönen, bassobaritoni

"Lukekaa kirjoja" kantaatista Nyljetyt laulut
säv. Tomas Takolander, san. Juha Hurme

Musiikin johto, piano, nokkahuilut, trumpetti, pasuunat ja äänimiksaus: Tomas Takolander
Äänimasterointi ja videoeditointi: Kai Herdin

 

Koiton LAULU YLE TV1:n SUOMILOVESSA

Koiton Laulu esiintyi lauantaina 6.3.2021 Kaija Koon ja Jipun taustakuorona kappaleessa Eva (Nukutaan kielletyllä iholla).

Suora linkki klippiin

 

#VuosiHiljaisuutta

Koiton Laulu osallistui valtakunnalliseen hiljaisen hetkeen suomalaisen elävän musiikin puolesta perjantaina 12.3. klo 14.05–14.06. Tällöin tulikuluneeksi tasan vuosi siitä, kun hallitus tiedotustilaisuudessaan suositteli yli 500 hengen tapahtumia kiellettäväksi. Tällöin ala jätettiin ilman toimintavalmiuksia tai tietoa tulevaisuudesta.

Hiljaisen hetken järjesti LiveFIN ry, joka on valtakunnallinen musiikkitapahtumien ja niiden järjestäjien yhteenliittymä ja etujärjestö

 

JOukkorahoituskampanja pÄÄttyi

Mesenointikampanjamme kuoron tulevaa levyä varten kerrytti yli 7 000 euroa. Koiton Laulu kiittää sydämellisesti jokaista tukijaa! Ilman teitä emme olisi levytyshommiin päässeet.  Äänitys levyä varten alkaa näillä näkymin tulevana syksynä.

Kiitos

 

KOITON LAULUN HARJOITUKSET netissä

Koiton Laulun harjoitukset jatkuvat toistaiseksi netissä.

LisÄtietoja Koiton Laulusta

Veera Henriksson
Kuva: Pauliina Muinonen

Koiton Laulun puheenjohtaja
Veera Henriksson
veera.henriksson@koitonlaulu.fi
044 972 6462



 

KOITON LAULUN MUSIIKKIVIDEot ASEETTOMUUDEN VOIMA ja Buchenwaldin hÄlytys JULKISTETtiin RAUHANLIITON 100-VUOTISJUHLASSA LAUANTAINA 7.11.2020

Koiton Laulu esiintyi lauantaina 7.11. nettijuhlana pidetyssä Rauhanliiton 100-vuotisjuhlassa, jossa sai ensiesityksen musiikkivideo Markku Nikulan Katri Valan runoon säveltämästä teoksesta Aseettomuuden voima. Runo on julkaistu jo vuonna 1934. Sävellys on omistettu Koiton Laululle. Toinen esitetty uusi musiikkivideo on Buchenwaldin hälytys. Tunnettu rauhanlaulu on ollut Koiton Laulun ohjelmistossa jo pitkään. Buchenwaldin keskitysleirissä kuoli lähes 60 000 ihmistä.

Koiton Laulu jatkaa korona-ajan rajoituksista huolimatta toimintaansa. Kuoro on harjoitellut koko syksyn pienissä ryhmissä ja lähiharjoituksista poissaolleet ovat vuorollaan etäosallistuneet samoihin harjoituksiin netin kautta. Turvallisuudesta on pidetty huolta suositusten mukaan. Kuorolaiset käyttävät laulaessaan maskeja ja pitävät turvavälejä. 

Koiton Laulun taiteellinen johtaja Tomas Takolander totesi: ”Koronavirusepidemia rajoituksineen on iskenyt kuoromaailmaan kovaa, niin kuin taiteilijoihin ja kulttuurityöntekijöihin yleensäkin. Kuoronjohtajat repivät hiuksiaan etä- ja turvallisuusjärjestelyjen kanssa, esiintymiset ovat lähes loppuneet ja useat kuorot joutuvat harkitsemaan toimintansa laittamista tauolle.

Koiton Laulultakin on peruuntunut lukuisia esiintymisiä. Viimeksi jouduimme peruuttamaan keväältä marraskuulle siirretyn konsertin. Olemme siis erittäin iloisia, että saamme olla mukana Rauhanliiton 100-vuotisjuhlassa. Esitämme kuorossa laulavan säveltäjä Markku Nikulan hienon teoksen Aseettomuuden voima. 1930-luvulla kirjoitetun tekstin sanoma on edelleen valitettavan ajankohtainen.”

KOITON LAULUN MUSIIKKIVIDEOT

Aseettomuuden voima
Sävellys: Markku Nikula (2017)
Runo: Katri Vala (1934)
Musiikkikustantaja: STM-musiikki

Buchenwaldin hälytys
Sävellys: Vano Muradeli (1959)
Sovitus: Heikki Valpola
Sanat: Aleksandr Sobolev (1958)
Suom. sanat: Heimo Anttiroiko

Koiton Laulu
Johtaa Tomas Takolander
Kuvaus: Johannes Niva
Äänitys: Sami Auru



 

 

Konsertti PE 13.11. on peruutettu

 

mikä sorti äänen suuren

 

Koiton Laulun konsertti perjantaina 13.11. on peruutettu. Syynä on luonnollisesti Korona. Kuoro päätti noudattaa hallituksen sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön ja THL:n  päätöksiä ja suosituksia (23.10.2020] ja siirtää konsertti kevään lopussa pidettäväksi.

 

Rauhanliitto 100

Koiton Laulun seuraava esiintyminen on lauantaina 7.11. klo 15–17 netissä pidettävässä Suomen Rauhanliitto 100 – juhlassa.

Juhlassa julkaistaan Koiton Laulun uusi musiikkivideo Aseettomuuden voima. Sen on säveltänyt kuoron tenori, säveltäjä Markku Nikula Katri Valan vuonna 1934 julkaistuun runoon.




Kuorolaulua koskevista kannaonotoista, suosituksista ja pÄÄtÖksistÄ otteita

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ovat antaneet 23.10.2020 suosituksen, joka koskee sisätiloissa järjestettävää liikunta- ja kulttuuritoimintaa koronaepidemian aikana. Suositus tarkentaa hallituksen 23.10.2020 tekemää periaatepäätöstä, joka sisältää valtakunnalliset ja alueelliset suositukset, joilla tuetaan alueellisia toimia epidemian leviämisen estämiseksi.  Kuorolaulu on nostettu näissä suosituksissa yhdeksi korkean riskin harrastukseksi.

http://www.musiikkiliitto.fi/index.php/fi/stm-info/uutiset/471-2020-08-17

"Yhdessä laulaminen on nostettu sekä tiedotustilaisuudessa että sen jälkeen mediassa esimerkiksi korkean riskin tilanteista. Kuorot ovat kuitenkin kuluneen syksyn aikana kiinnittäneet kiitettävästi huomiota harjoitusten turvallisuuteen: Turvavälit pidetään sekä harjoitusten aikana että niiden yhteydessä tapahtuvassa muussa kanssakäymisessä, ja käsihygieniassa ollaan tarkkoja."

"Hengitystieinfektioihin on kuoroissa suhtauduttu aina vakavuudella, onhan terve ääni kaiken kuorolaulun perusta. Harjoituksista ollaan nyt pois entistäkin matalammalla kynnyksellä pientenkin hengitystieoireiden vuoksi, ja poissaolijoille on toteutettu mahdollisuuksia osallistumiseen etänä. Myös maskit ja/tai visiirit ovat useilla kuoroilla käytössä lisäämässä osaltaan harjoitusten turvallisuutta ja madaltamassa tartuntariskiä, ja konserttitilanteissa yleisön turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota THL:n ja OKM:n yleisötilaisuuksia koskevaa ohjeistusta noudattaen. Sulasolin ja muiden harrastajamusiikkijärjestöjen elokuussa antama ohjeistus on edelleen hyvä ohjenuora harjoitusten turvalliseen järjestämiseen."

"Kuorolaulu ei ole vaarallista, koronavirus on. Kaikkeen ihmisten väliseen kanssakäymiseen liittyy aina jonkinlainen tartuntariski, mutta kuorolaulua on mahdollista edelleen harrastaa varsin kohtuullisella riskillä turvallisuusohjeet huomioiden. Kuorotoiminnalla on merkittävä rooli suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä. Vaikutukset harrastajien hyvinvointiin ovat kiistattomat, ja kuorot myös työllistävät lukuisia musiikin ammattilaisia. Useimmat kuorot toimivat kuitenkin vailla säännöllistä julkista tai muuta ulkopuolista rahoitusta, jolloin toiminnan jatkuminen mahdollisimman normaalisti on kuoroille elintärkeää."

https://mieskuoro.fi/kannanotto-kuorotoiminnan-turvallisen-jatkamisen-puolesta-16-10-2020/

 

  • Koiton Laulun virtuaalikuoroteos julkistettiin vappuna 1.5.2020 klo 12.
  • Käynnistä video klikkaamalla kuvaa. Klikkaa sitten videokuvan alareunassa YouTube-logoa, jos haluat, että video aukeaa isokokoisena YouTubessa.
  • Muiden kuorojen tapaan Koiton Laulukin on joutunut koronan vuoksi luopumaan yhteisistä harjoituksista. Myös kevään keikat ja konsertit jouduttiin perumaan, samoin jo 30 vuotta kestänyt traditio eli kuoron vappulounas Käpylän työväentalolla.

    Idean virtuaalikuorosta viritti kuoron taiteellinen johtaja Tomas Takolander heti, kun sosiaalista kanssakäymistä alettiin rajoittaa.

    Lauluvalinta oli itsestään selvä. Kuoron ohjelmistoon kymmenisen vuotta kuulunut Pyhän Prekaariuksen rukous ei ole menettänyt ajankohtaisuuttaan, vaan resonoi korona-keväänä taas uudella tavalla. Terveyden ohella  monen huolena on nyt toimeentulo.

    Pyhän Prekaariuksen rukouksen säveltäjä on Koiton Laulun entinen johtaja Jouni Bäckström. Laulu kertoo nykytyöelämän riepottelemista, ohuen langan varassa riippuvista ihmisistä. Prekariaatti viittaa terminä toimeentulon ja elämäntilanteen epävarmuuteen.

    Pandemian aiheuttamat sulkutoimet ovat vieneet elannon nimenomaan monelta prekaarilta. Laulussa ei kuitenkaan surkutella, vaan herätellään toivoa ja pyydetään iloa ja valoa.

    Taiteellinen johtaja Tomas Takolander toteaa: ”Kuorossamme laulaa myös prekariaattiin kuuluvia, luovien alojen pätkätyöläisiä ja riskiryhmiin kuuluvia. Prekaareja on myös tekijätiimissä. Huolista huolimatta haluamme videollamme ilahduttaa ja tuoda tähän epävarmuuden aikaan yhteisöllisyydestä kumpuavaa voimaa.”

    Videolla ei ole mukana koko Koiton Laulu. Osa laulajista oli estynyt sairastamisen vuoksi ja teknisiäkin haasteita koettiin. Juuri kun laulajien kodeissaan tekemät tallenteet oltiin saatu kerättyä, sai videon äänimiksaaja koronavirukseen kuuluvia oireita ja sairastui. Sitä iloisempia olemme, että viimein saamme tuoda videon kaikkien nähtäväksi ja kuultavaksi. Vappu, työväen juhla, oli sille mitä sopivin ajankohta.




 

LEVYN UUDELLEEN JULKAISU

  • Love Recordsin 50-vuotisjuhlien kunniaksi julkaistiin vuonna 2016 kaikki Loven sinkut, joita on 350 levyä. Koiton Laulun sinkku oli huoltoasemien jukebokseissa suosittu. Levyjä julkaistaan rajoitettu määrä ja ne ovat numeroituja.

  • Love Records - Kaikki Singlet 4

    • Saarenmaan valssi, Virta (p1976 syyskuu)
        • Love Records LRS214
        • tuottaja: Hasse Walli, äänittäjä: Ronnie Kranck
        • Remasterointi: Pauli Saastamoinen 2016
        • Äänitetty keväällä 1976 Finnlevyn studiossa Kulttuuritalossa
        • Orkesteri: Esa Helasvuo, piano, Tero Sarikoski, rummut, Antti Hytti, basso, Aaro Kurkela, harmonikka, Sakari Kukko, alttosaksofoni, huilu, ?, jouset, ?, vasket
      • A1 Saarenmaan valssi
        • YouTube
        • Koiton Laulu, johtaja: Erkki Melakoski, sol. Kari Ylönen
        • Säv. Valgre, Raimond, sov. Melakoski, Erkki, san. Vaarandi, Debora, suom. Kortesniemi, Ilkka]
      • B1 Virta
        • Koiton Laulu, johtaja: Toni Edelmann, sol. Anja Packalèn
        • Säv. Kolmanovski, Edvard, sov. Edelmann, Toni, san. Jevtušenko, Jevgeni, suom. Eskola, Liisa - Rahikainen, Esko

 




TONI EDELMANN 70 VUOTTA - juhlalevy

Valoniemi

Valoniemi

 

Koiton Laulua 70-luvun johtanut Toni Edelmann täytti 70 vuotta 25.10.2015. Juhlan kunniaksi julkaistiin uusi levy Valoniemi (IKKOCD001), jonka on kustantanut Punkaharjun Valoniemessä sijaitseva Itä-Karjalan kansanopisto.

Levyllä on kolme kappaletta

  1. Hymni Valoniemelle
    säv. Toni Edelmann, san. Mikko Koivusalo
    - Koiton Laulu
    - Kaapo Ijas, kuoronjohtaja
    - Tuija Rantalainen, piano
  2. Valoniemen valssi
    säv. Toni Edelmann, san. Mikko Koivusalo
    - Koiton Laulu
    - Kaapo Ijas, kuoronjohtaja
    - Tuija Rantalainen, piano
  3. Järvimusiikkia (Cyclical Landscape II)
    Omistettu Casimir Edelmannille
    säv. Ilari Edelmann
    - Ilari Edelmann, piano

Levyn kannet on suunnitellut Tuomas Karppinen, joka on käyttänyt luovuuttaan myös mm. Koiton Laulun konserttijulisteiden suunnitteluun.

http://tuomaskarppinen.net/portfolio/koiton-laulu/

 

Samaa maata asustamme

Perjantaina 17.10.2014 Koiton Laulu piti konsertin Savoy-teatterissa





Koiton Laulu & Arts Orchestra, johtajana Kaapo Ijas. 

"Aikoja, korkeita säveliä" on osa Turvapaikka-kantaattia. 

Teksti: Hanna Weselius - Musiikki: Kaapo Ijas. 

Taltiointi on Turvapaikka-kantaatin kantaesityksestä Helsingin konservatorion salista 14.12.2013.




Koiton Laulun ystÄvÄt JA MEDIA

Haluatko säännöllisesti tietoa Koiton Laulun esiintymisistä ja muista tapahtumista? Lähetä sähköpostiosoitteesi Kimmo Salmiolle osoitteeseen kimmo.salmio@koitonlaulu.fi.




KOITON LAULU FACEBOOKISSA

Facebook




MENNEET TAPAHTUMAT

Menneet tapahtumat löydät Historiaa-sivulta




Laitoskiertue

Koiton Laulu pitää vuosittain useita konsertteja erilaisissa hoivalaitoksissa, sairaaloissa, vankiloissa ja muissa laitoksissa tarkoituksenaan lisätä kulttuuritarjontaa ihmisille, jotka eivät muuten helposti pääse taidetilaisuuksiin.




 

Kuuba-levy

KOITON LAULU
En vivo en Sala Dolores

Koiton Laulu vieraili Santiago de Cuban kansainvälisillä kuorofestivaaleilla marraskuussa 2007 ainoana eurooppalaisena kuorona. Kuuban radio teki kuoron pääkonsertista Sala Dolores -salissa konserttiäänityksen, jonka voit ostaa 12 euron hintaan.

Levyä voi tilata sähköpostitse osoitteesta

paul.silfverberg@koitonlaulu.fi

Hintaan sisältyvät postitus- ja muut kulut. Levyn mukana tulee lasku, jossa on viitenumero. Toimitusaika on noin viikko.

 




Koiton Laulu: Viisikymmentä vuotta CD

KOITON LAULU
ViisikymmentÄ vuotta - 1973 - 81 & Taas päin!
Siboney LXCD 638 (2CD)

Koiton Laulun tupla-CD:llä on uudelleen masteroituja äänitteitä 1970-luvulta 1990-luvun alkuun, uudelleen äänitettyjä vanhoja helmiä ja uusimman konserttituotannon parhaimmistoa.

Levyä voi tilata sähköpostitse osoitteesta

paul.silfverberg@koitonlaulu.fi

Levyn hinta on sähköpostitilauksissa 25 euroa. Hintaan sisältyvät postitus- ja muut kulut. Levyn mukana tulee lasku, jossa on viitenumero. Toimitusaika on noin viikko.